Der er 0 vare(r) i kurven
0,00 DKK

   

Sådan anvendes Glycolic Skin Renew

Vask ansigtet med en mild ansigts vask der fjerner hudens fedtfilm, en rense mælk anbefales ikke. Åbn evt. porerne med et varmt fugtet håndklæde (Mikroovn 30 sek.) Vend flasken og tryk applikatoren mod ansigtet så den bakteriefri applikator fugtes. Påfør Glycolic Skin Renew på hele ansigtet og halsen for et ensartet resultat men undgå mund og øjenomgivelser. Vask ikke af. Slut eventuelt af med at lukke porerne, ved at føre en isterning evt. af grøn thé rundt i ansigtet.

Hvis der opstår en prikkende fornemmelse der er ubehagelig, vent 15-30 min. med at påføre Glycolic Skin Renew efter afrensning af huden, eller tør huden med en kold føn og den prikkende følelse vil forsvinde hurtigt.

Begynd med én påførsel om dagen og efter behov fortsæt med to påføringer fx morgen og aften. Hvis acne forebyggelse ønskes, fortsæt med at bruge Glycolsyre lotion for at forhindre nye acne tilfælde.

BRUG ALDRIG SAMMEN MED SLIBENDE ELLER SCRUBBENDE ANSIGTSVASK ELLER BEHANDLINGER

Beskyt den nye sunde hud med solbeskyttelse. Brug altid solbeskyttelse under glycolsyre behandling. Brug en dagcreme med SPF 30 UVA & UVB imens glycolsyre produktet anvendes og mindst en uge efter. AHA kan øge hudens solfølsomhed og muligheden for at blive solbrændt.


NYHEDSBREV

Modtag gratis tips og gode råd om hudpleje- for alle aldre – både mænd og kvinder!